• Home
  • Sunn Eggnog Chai Latte

Sunn Eggnog Chai Latte

Lær hvordan du gjør denne yummy eggnog chai latte hjemme! Denne oppskriften ER SÅ lett. Hvis du kan koke vann, kan du lage denne fantastiske eggnog chai latte! Pluss det er 66 kalorier og smaker enda bedre Enn Starbucks!
 BESTE Noensinne Lett Sunn Hjemmelaget Copycat Starbucks Eggnog Chai Latte

Hver gang min mor besøker og forblir hos meg i noen dager, våkner hun før meg. Hun glir stille ut inngangsdøren, min ekstra nøkkel i hånden, og løper rundt i nabolaget, noen ganger før solen selv begynner å kikke over horisonten.

De fleste morgener slutter Mamma sin trening ved å jogge opp en massivt bratt bakke, hvor veien fører til et beskjedent kjøpesenter med et supermarked, en maskinvarebutikk, to banker, mange restauranter og… En Starbucks.

BESTE Noensinne Lett Sunn Lav Kalori Copycat Starbucks Eggnog Chai Latte

hun bestiller samme drink hver gang: en mandelmelk (eller nonfat!) chai latte uten vann (så det fortynner ikke den koselige krydder smaken!). Selv om pappa alltid starter sine dager med veldig sterk svart kaffe, misliker Mor kaffens smak og pinner med te… men hun nyter den rike kaffearomaen inne I Starbucks!

hennes dampende krus av chai i hånden, hun går tilbake til huset mitt sakte nyter sin favoritt varme drikke, og hun klarer til og med å dusje før de fleste vekkerklokker ringer. Hun elsker de fredelige øyeblikkene om morgenen!

BESTE Noensinne Lett Sunn Vegan Glutenfri Hjemmelaget Eggnog Chai Latte

siden familien min tilbringer Julen i Sør-California med Meg, trodde jeg at jeg ville overraske moren min med Denne Sunne Eggnog Chai Latte en morgen under besøket! Eggnog er hennes favoritt feriedrink, og siden hun elsker å sprinkle den med litt muskatnøtt, trodde jeg at smaken ville parre perfekt med koselige chai krydder.

Heldigvis … jeg hadde rett! Denne sunne eggnog chai latte viste seg så godt at jeg selv pisket en opp for meg selv! Enda bedre? Det er så lett å lage, klar på bare noen få minutter, og 66 kalorier!

BESTE Noensinne Lett Sunn Vekt Overvåkere Meieri Gratis Eggnog Chai Latte

HVORDAN LAGE DEN BESTE SUNN EGGNOG CHAI LATTE

La Oss gå over hvordan å lage den beste noensinne sunn eggnog chai latte! For å starte, trenger du chai, som er en spesiell type te som kommer Fra Indisk kultur. For å gjøre det, er svart te kombinert med mange koselige krydder, vanligvis inkludert kardemomme, kanel, ingefær, nelliker og noen ganger til og med svarte pepparkorn. Det smaker så varmt og trøstende!

Morsomt faktum: «Chai» betyr egentlig «te», så å si «chai te» er som å si «te te» – bare litt overflødig! 😉

BESTE Noensinne Lett Sunn Hjemmelaget Vegan Mandel Melk Eggnog Chai Latte

Som en rask og enkel snarvei for denne sunne eggnog chai latte, bruker jeg poser med chai (som dette!) i stedet for å lage min egen helt fra bunnen av. Posene med chai kommer med krydder som allerede er lagt til (men ikke sukker)! Det betyr at alt du trenger å gjøre er å koke vann, slippe i to teposer, og la dem bratte. Super enkelt!

Tips: Jeg elsker virkelig sterke krydder og te smaker i mine chai lattes, så jeg lar dem vanligvis bratte mye lenger enn boksene anbefaler … Nærmere 15-20 minutter, i stedet for bare 5 minutter!

BESTE Noensinne Lett Sunn Vegan Meieri Gratis Copycat Starbucks Eggnog Chai Latte

mens teen steeps, vil du forberede den andre delen av denne sunne eggnog latte. For å gjøre det, trenger du mandelmelk og eggnog! Som du sikkert har sett meg nevne før, føler jeg meg veldig rart om å drikke egg … Selv om jeg vet at kjøpt eggnog er helt og helt trygt å konsumere rett fra kartongen.

så i stedet bruker jeg eggfri og meierifri vegan » eggnog!»Dette er mandelmelk eggnog som jeg elsker. Jeg har brukt den til å gjøre omtrent alle mine andre eggnog behandler også, inkludert disse trøfler, disse muffins, denne kaken, disse cupcakes, og disse cookies! (Familien min er besatt av mandelmælk og kjøper sjelden noe annet, så bruk av usøtet mandelmælk og mandelmælk eggnog fungerer perfekt for oss !)

som en ekstra bonus, mandel melk eggnog som jeg bruker har bare 50 kalorier i hver ½ kopp servering … Sammenlignet med 180 kalorier i hver ½ kopp servering av tradisjonell eggnog. Det hjelper virkelig å holde din sunne eggnog chai latte lav kalori og lavt fett!

BESTE Noensinne Lett Sunn Lav Fett Lav Kalori Hjemmelaget Eggnog Chai Latte

hvis du foretrekker lattes på den søte siden, kan du enkelt legge til et snev av ditt favoritt søtningsmiddel! Jeg bruker ofte denne flytende stevia, som er et plantebasert ikke-kalori søtningsmiddel som er rent-spisevennlig (det inneholder ikke noe raffinert eller kunstig!). Du kan også bruke ren lønnesirup, honning, agave, kokosnøtt sukker, granulert sukker, erytritol… himmelen er grensen!

Til slutt, for å forbedre eggnogens smak, legger jeg også i et dryss av kanel og muskatnøtt, akkurat som hvordan moren min legger til en liten klype av hver til sitt daglige glass ferie eggnog. De legger til en så fin rikdom og varme til denne sunne eggnog chai latte!

BESTE Noensinne Lett Sunn Glutenfri Vegan Meieri Gratis Eggnog Chai Latte
BESTE Noensinne Lett Sunn Lav Kalori Hjemmelaget Starbucks Eggnog Chai Latte

Når du har kombinert din eggnog med ditt foretrukne søtningsmiddel og et sprinkling av krydder, bare varme det opp … Hell det i din krus av varm chai…

BESTE Noensinne Lett Sunn Hjemmelaget Copycat Starbucks Vegan Eggnog Chai Latte

og nyte hver festlig slurk! Så når du lager din egen, husk å ta et bilde og dele Det på Instagram ved hjelp av # amyshealthybaking og tagging @amyshealthybaking i selve bildet! (Det garanterer at jeg ser bildet ditt! ????) Jeg vil gjerne se din sunne eggnog chai latte !

Sunn Eggnog Chai Latte
5.0 fra 3 vurderinger

Skriv Ut
Utbytter :1 chai latte
denne festlige drikken smaker som selve symbolet på ferien! Det er varmt og trøstende med mange rike krydder og søt eggnog smak. Denne chai latte er helt perfekt for kjølige vintermorgen! (Og denne oppskriften kan enkelt dobles, tredobles eller firedobles for å tjene mer!)
  • ¾ kopp (180 ml) vann
  • 2 chai poser
  • ½ kopp (120 ml) mandelmelk eggnog ← det er nøyaktig en jeg bruker!
  • ½ kopp (120 ml) usøtet vanilje mandelmelk
  • ⅛ ts malt kanel
  • liten klype bakken muskatnøtt
  • 4 dråper flytende stevia (eller justert etter smak)
  1. Bring vannet til koking. Hell inn i et krus. Tilsett chai-posene, og la dem bratte i 5-10 minutter(5 minutter for normal styrke, 10 minutter for sterkere chai-smak).
  2. Tilsett usøtet vanilje mandel melk, mandel melk eggnog, kanel, muskat og flytende stevia til en liten gryte. Kok over middels lav varme, rør ofte, til melken er varm. Hell inn i fullbrygget chai.
Merknader: Dette er chai-posene jeg bruker! Jeg elsker en veldig sterk chai og krydder smak, så jeg lar meg vanligvis bratte i 15-20 minutter.
enhver eggnog (lys, vanlig, soya – eller kokosnøttbasert, etc.) kan erstattes av mandel melk eggnog.
Eventuell melk kan erstattes av usøtet vanilje mandelmelk.
jeg foretrekker en sterkere kryddersmak, så jeg legger ofte til mer kanel og muskatnøtt. Du kan definitivt justere krydder som passer din smak!
Siden vi foretrekker våre chai lattes på den ikke-så-søte siden, la jeg bare til en liten bit flytende stevia. Du kan definitivt legge til mer hvis du foretrekker! Jeg kjøper min online her fordi det er den beste prisen jeg har funnet, og du vil også bruke den i alle disse oppskriftene mine! Du kan også erstatte noen mengde din favoritt søtningsmiddel i stedet (honning, ren lønnesirup, agave, kokos sukker, etc).
{glutenfri, melkefri, vegansk, fettfattig}

3.2.2925

Vis Ernæring Informasjon + Weight Watchers Poeng
Du kan også liker Amy ‘ s andre oppskrifter…
♡ Sunn Pumpkin Spice Chai Latte
♡ Den Enkleste Noensinne Chai Latte
♡ Den Ultimate Sunn Pumpkin Spice Latte
♡ Den Ultimate Frisk Peppermynte Varm Sjokolade
♡ Sunn Peppermint Mocha
♡ …og resten av Amy er sunt eggnog oppskrifter!

Leave A Comment