• Home
  • Reddit-CERN-Short term internship application

Reddit-CERN-Short term internship application

OP – mitt forslag MED CERN er litt annerledes enn ovenfor(for referanse . Jeg er en entreprenør og i fintech-verden, selv om jeg gjorde en internship MED CERN under undergrad for nuclear engineering). Jeg følte at den første termen jeg prøvde min cv bare ble kastet inn i en haug. Den andre søknaden jeg begge nådde ut til den forrige HR-representanten (finnes På LinkedIn), samt en langsiktig partikkelfysiker jeg beundret der. Så lenge du sier hvem du er og hvordan du hørte om dem, er det ikke skummelt med mindre du gjør det slik. Til denne personen fortalte jeg dem hvor mye jeg likte deres spesielle forskning, og sørget for å merke seg bestemte punkter, slik at de visste at jeg ikke var masse e-post, la dem få vite at jeg søkte på generisk internship og hva det ble kalt, og sa også hvor mye jeg ville elske å jobbe med dem hvis det noen gang var en mulighet, men hvis de noen gang bare kunne få kaffe eller snakke, ville jeg bli æret. Siden jeg ikke er i det landet vi endte Opp Skyping, han jobbet MED HR og jeg internert på hans team.

vær Aldri redd for å være modig. Sosiale ferdigheter går langt der, lenger enn din intelligens kan – fordi jeg personlig aldri var den smarteste personen i rommet.

Leave A Comment