• Home
  • Organisk Runner Mom

Organisk Runner Mom

Det Er Smoothie tid igjen!

I Går etter min maraton tempo løp jeg trengte å gjenopprette min energi raskt, så jeg bestemte meg for at det var på tide å trekke ut min blender og å piske opp en ny smoothie concoction. Denne uken har jeg vært ute mango. Visste du at mango er ofte kalt en » superfrukt?»Mango er en stor kilde Til Vitamin A og flavonoider som beta-karoten. De er også en god Kilde Til Kalium (et godt valg hvis du er lei av å spise for mange bananer som meg før trening og på løp). Mango inneholder også høye nivåer Av Vitamin C, Vitamin B6, Kalium, Kobber og Vitamin A. denne lave kalorifrukten er også høy i fiber, nyttig i fordøyelsen og antas å bidra til å forhindre kreft.

Mmmmmmmangos! Perfekt For En Smoothie

Mmmmmmmangos! Perfekt for En Smoothie

jeg har jobbet med å finne den beste etter trening smoothie. I dag eksperimenterte jeg med noen ingredienser som jeg ikke har brukt i en smoothie før. Har Du noen gang brukt Hamp Hjerter i en smoothie? Jeg brukte Manitoba Harvest Hemp Hearts. Hamp Hjerter er fantastisk fordi de er en plantebasert kilde til protein. Manitoba Harvest Hemp Hearts har Omega-3 og Omega 6 og Er Også Ikke-GMO Prosjekt Verifisert

Sjokolade Mango Strøm Smoothie

Sjokolade Mango Strøm Smoothie

Ingredienser

  • 1 Scoop Av Tera ‘ S Whey Mørk Sjokolade Organisk Protein Pulver
  • 1 Ss Manitoba Høste Hamp Hjerter
  • 1 Ts Champlain Dalen Apiaries Rå Honning
  • 1 Kopp Woodstock Farms Organisk Frosset Terninger Mango
  • 1 1/2 Kopper Silke Soya Melk-Vanilje
  • 1 Kopp Knust Is

Instruksjoner

  1. Legg alle ingrediensene i blenderen. Bland til ønsket tekstur og nyt! Denne smoothie har en nutty smak Fra Hamp Hjerter og sødme er kuttet ved bruk av mørk sjokolade protein pulver. Dette er definitivt en post workout power smoothie!
3.1

https://organicrunnermom.com/chocolate-mango-power-smoothie/

Facebooktwitterredditpinteresttumblrmail

Leave A Comment