• Home
  • Min Reise Til Å Oppnå To Profesjonelle Sertifiseringer, CIPP og CISSP

Min Reise Til Å Oppnå To Profesjonelle Sertifiseringer, CIPP og CISSP

 Lee Kim

Mye har blitt skrevet om profesjonelle sertifiseringer og krevende forberedelse involvert for eksamen dag. For mange mennesker, som meg selv, studere og teste tar er aktiviteter som vi kan ha gjort 10 eller flere år siden. Jeg hadde tatt og bestått staten og patent bar eksamener over et tiår siden, så det hadde vært en stund.

jeg er ikke en typisk eksamenskandidat: Jeg er en helse-og immaterialrett advokat som har praktisert i både som in-house råd og som en privat praksis advokat. Tidligere var jeg også system -, nettverk -, database-og webadministrator.

RELATERT: HIMSS Sertifiseringer: Hva Du Trenger Å Vite

To Sertifiseringer

Jeg var motivert til å ta Certified Information Privacy Professional (CIPP) og Certified Information Systems Security Professional (CISSP) eksamener av to grunner:

  1. Utvide min kunnskapsbase
  2. å kunne beviselig vise at jeg har en solid forståelse av informasjon personvern og cybersecurity

tross alt er Det Mange advokater som praktiserer innen informasjon personvern og cybersecurity. Men relativt få advokater har teknisk kunnskap (og erfaring) som trengs for å oppnå legitimasjon, FOR EKSEMPEL CISSP.

CISSP krever vanligvis minst fem års direkte, fulltidserfaring i minst to av de åtte kunnskapsdomenene. Gitt min erfaring PÅ HIMSS og min bakgrunn, bestemte jeg meg for at disse legitimasjonene er de som jeg trengte å oppnå.

Passerer På Første Forsøk

følgende konto er min førstehånds erfaring med å forberede og bestå disse eksamenene på første forsøk.

DE CIPP og CISSP eksamener er ikke på langt nær så strenge som staten bar eller patent bar eksamen:

  • DEN CIPP sertifisering FOR US Private Sector (CIPP/US) eksamen er bare en 90-spørsmål, to og en halv time multiple choice eksamen.
  • DEN CISSP eksamen er nå bare en 100 til 150-spørsmål, tre-timers multiple choice og avansert nyskapende spørsmål eksamen.

Ingen Magisk Formel

DET er ingen magisk formel for å forberede seg til eksamen, for eksempel CIPP og CISSP. Noen mennesker kan råde deg til ikke å lese de offisielle bøkene i det hele tatt for å forberede seg til eksamen og at ens yrkeserfaring er alt som trengs for å bestå CIPP og CISSP eksamener. Fortsatt andre kan si at alt du trenger for å bestå disse eksamenene er en» boot camp » – type selvfølgelig.

det er ingen «silver bullet» for eksamensforberedelser. I tillegg kan tiden det tar å forberede seg til disse eksamenene variere betydelig fra individ til individ. Jeg studerte i syv uker hver FOR CIPP og CISSP eksamener og funnet min egen måte å jobbe gjennom materialet og mestre det.

Mastering Av Materialene Til CIPP-Sertifiseringseksamen

FOR CIPP-sertifiseringseksamen studerte jeg den offisielle CIPP/US-læreboken, som hadde mange tilfeller, lover og forskrifter Fra USA Og rundt om i verden (Som Europa og Asia). Jeg har også studert supplemental CIPP / US textbook.

Mye av informasjonen var interessant, og noe av det var lett å forstå(For Eksempel Federal Trade Commission (FTC) enforcement authority under Ftc Act Seksjon 5 for urettferdig eller villedende handelspraksis og HIPAA).

ved å studere materialet FOR CIPP sertifisering eksamen, jeg fikk mye mer dybde og dimensjoner til min kunnskap om informasjon personvern. Sagt på en annen måte, jeg følte meg som om jeg jobbet på et puslespill og at puslespillet endelig kom sammen. Den supplerende CIPP / US læreboken var nyttig av to grunner:

  1. noen begreper var ganske enkelt, men tydelig forklart
  2. Flervalgsspørsmål var nyttig i å teste min kunnskap om hva jeg hadde studert; jeg tok også noen simulerte flervalgsspørsmål fra en populær test motor

Mestre Materialer FOR Cissp Eksamen

FOR CISSP eksamen, uten tvil, materialene er mye mer omfangsrike og mye mer teknisk. Interessant, den offisielle cissp lærebok dekker immaterialrett og HIPAA-selv om, dette er en relativt liten del av læreboken.

mange cybersecurity-fagfolk dekker ikke alle åtte kunnskapsdomener, og så kan bredden og dybden av materialet være utfordrende for noen. Jeg fant å studere fra den offisielle læreboken nyttig.

I likhet med min erfaring med Å studere FOR CIPP-sertifiseringen, fant jeg ut at materialet i læreboken hjalp meg med å sette informasjon jeg allerede hadde i sammenheng. Men jeg lærte også noen nye ting, for eksempel multipartite virus.

jeg supplerte min anmeldelse med testspørsmål fra CISSP Study Guide. Jeg testet igjen min kunnskap med en populær testmotor. Til slutt tok JEG EN cissp boot camp klasse og satt FOR CISSP eksamen i løpet av den siste dagen i klassen.

Verdien AV CIPP Og CISSP Legitimasjon

jeg finner verdi i CIPP og CISSP legitimasjon hver dag. Gjennom mine ulike faglige roller i lov, informasjonsteknologi, og nå i helse IT, har jeg alltid hatt å bruke flere domener av kunnskap.

RELATERT: Fortsatt Faglig Utvikling Og Større Belønninger

faktisk, selv med en eksamen så bred SOM CISSP med sine åtte domener av kunnskap, fant jeg, og finner fortsatt, at jeg bruker kunnskap som spenner over alle disse domenene i mitt daglige arbeid i feltet. Som et resultat, jeg har ingen angrer i min reise for å bli en innehaver AV CIPP og CISSP legitimasjon.

jeg håper at dette blogginnlegget inspirerer andre til å ta sjansen og høste fordelene ved å bli en sertifisert profesjonell.

HIMSS20 Digital

Opplev utdanning, innovasjon Og samarbeid AV HIMSS Global Health Conference & Utstilling med on-demand økter tilgjengelig som tidsplanen tillater. VI supplerer OGSÅ VÅR HIMSS20-programmering med kritisk COVID-19-innhold.

Vær klar for det neste

Opprinnelig publisert 18. November 2016, oppdatert 20. juli 2018

Leave A Comment