• Home
  • Lydia Hearst forsvarer mann Chris Hardwick blant misbruk påstander

Lydia Hearst forsvarer mann Chris Hardwick blant misbruk påstander

Av Francesca Bacardi

juni 21, 2018 | 12:22pm

Chris Hardwick Og Lydia Hearst

Chris Hardwick og Lydia Hearst hearstpatrick mcmullan Via Getty image

lydia Hearst står ved sin manns side midt misbruk påstander gjort av sin eks-Kjæreste Chloe Dykstra.

«Dette er ikke en uttalelse til forsvar, dette er en forsvarserklæring,» Fortalte Hearst People om påstandene mot Chris Hardwick. «Forsvar for alle kvinnene som har blitt seksuelt misbrukt, voldtatt, trafficket og torturert; forsvar for alle menneskene som denne bevegelsen ble startet for. I løpet av det siste året har # MeToo-bevegelsen med rette rettet søkelys direkte på kvinner hvis historier måtte fortelles.

» som noen som har vært involvert i giftige forhold i fortiden, vet jeg førstehånds viktigheten av å dele disse historiene og ikke ta denne situasjonen lett.»

Hearst, som giftet Seg Med Hardwick i 2016, sa at hun kommer sin manns forsvar fordi hun hevder at påstandene fra Dykstra, som inkluderte seksuelle overgrep, ikke er sanne.

Chloe Dykstra Og Chris HardwickFilmMagic

«jeg har tatt beslutningen om å komme ut til støtte for mannen min, ikke ut av forpliktelse, men av nødvendighet for å snakke sannheten om personen jeg kjenner,» fortsatte Hearst. «Chris er ikke noe annet enn kjærlig og medfølende og er den eneste personen som har stått ved min side, aldri dømt meg, hjulpet meg til å bli frisk og føle seg hel.

» å forsvare min mann ville være å gi troverdighet til noen av disse anklagene. Jeg vil ikke gjøre det. Chris Hardwick er en god mann,» hun sa. «Jeg forblir i full støtte til mannen min, og jeg tror at sannheten alltid vil vinne. # TimesUp fordi jeg vet min sannhet og jeg tror på rettssikkerhet.»

Hardwick har nektet Dykstra krav.

Etter At Dykstra publiserte sitt essay i forrige uke, som ikke nevnte Hardwick ved navn, ble Han slettet Fra Nerdists nettside, som han grunnla, OG AMC trakk sitt talkshow og Hans Comic-Con-opptredener.

» jeg mistet meg selv, både mentalt og fysisk. Jeg mistet 15 kg i løpet av uker, begynte å trekke ut håret mitt (og måtte få utvidelser regelmessig for å skjule det), » skrev Dykstra. «Jeg vanligvis sluttet å snakke med mindre snakket med mens med ham, drivende gjennom livet som et spøkelse. Jeg ville prøve å sove så sent som mulig, så dagene mine var kortere. Jeg sluttet å høre på musikk helt. Jeg sluttet å være. Jeg var en tidligere person.»

Arkivert underchris hardwick, lydia hearst-shaw, seksuelle overgrep, seksuelle overgrep, 6/21/18

Mer Om:

chris hardwick

Chloe Dykstra overveide selvmord etter å ha anklaget Chris Hardwick for seksuelle overgrep

Chris Hardwick gjør emosjonell retur til ‘Talking Dead’ etter anklager om seksuelle overgrep

Har #MeToo-bevegelsen mistet sin innflytelse?

Leave A Comment