• Home
  • Bruke Matolje På Naturlig Hår

Bruke Matolje På Naturlig Hår

Matolje På Naturlig Hår

jeg var i salongen og ga en klientkonsultasjon og begynte å lukte noe i håret som stinket av baby oppkast. Jeg spurte henne, «hva legger du på håret ditt,» sa Hun Olivenolje. Jeg spurte henne matlaging olivenolje. Jeg sa at håret ditt luktet babyoppkast! (Jeg er veldig ærlig med mine klienter)

Etter sjamponering håret 3 ganger, condition og blåse tørking som jeg begynte curling håret en ball av røyk fylt gasser kom flyr tilbake på meg !! Kveler meg! Da jeg fortsatte å krølle, hoste og unnvike røyken, visste jeg at noe måtte være veldig galt med å bruke matkvalitets matoljer på håret ditt hvis noe ikke lukter riktig, så er det ikke riktig!

så jeg begynte min etterforskning.

Her ER hvorfor du IKKE bør bruke matoljer på håret ditt!

Utover de u-naturlige nivåene av flerumettede fettstoffer og Omega-6 fettsyrer, er det alle tilsetningsstoffer, plantevernmidler og kjemikalier som er involvert i bearbeidingsmetoder for matoljer.

mange vegetabilske oljer inneholder BHA og BHT(Butylert Hydroksyanisol og Butylert Hydroksytoluen). Disse kunstige antioksidanter holde maten fra å ødelegge. De har også vist seg å produsere potensielle kreftforbindelser i kroppen.

De har vært knyttet til ting som:

  • Immunsystemproblemer
  • Infertilitet
  • Atferdsproblemer
  • Lever-Og nyreskader
  • Lav fødselsrate
  • Hormonelle problemer
  • Mental tilbakegang
  • Kreft

også, unngå å sette kokos oliven og vegetabilsk matolje eller olje laget for matlaging på håret Og hodebunnen! Selv om disse oljene synes å være gunstig for de som sliter med flass tørt hår og hodebunn disse mat grade oljer har en sopp komponent, kan folk se negative effekter fra å bruke disse oljene direkte på hodebunnen. Mat grade matoljer kan tette porene og forårsake irritasjon for noen hår og hodebunn typer (akkurat som det gjør på visse hudtyper) og er best brukt internt i stedet for lokalt.

Spis de organiske oljene for maksimal nytte! Organisk kokosnøtt, oliven og Mandeloljer fordi håret ikke har evnen til å metabolisere eller fordøye disse oljene som fordøyelsessystemet gjør.

så neste gang du er i supermarkedet og tenke på å kjøpe matolje for håret tro om igjen. Bare bruk kvalitet naturlige hårprodukter for å sikre at du gir ditt naturlige hår den beste omsorg.

Leave A Comment