• Home
  • Barnslig eller Barnslig? Er Det En Forskjell?

Barnslig eller Barnslig? Er Det En Forskjell?

 Barnslig eller Barnslig? Er Det En Forskjell?

jeg våknet plutselig midt på natten, boltet oppreist på siden av sengen. Smerte utstrålet gjennom hele kroppen min. Det føltes som om noen hadde tent en fyrstikk inne og satt fyr på meg.

min mann gned ryggen min og grep varmeputen for å lindre ubehag.

etter en stund begynte den alvorlige smerten å avta, og jeg var i stand til å gjenoppta en semi-komfortabel stilling. Vår lege bodde femti miles unna, så vi til slutt bestemte oss for å vente og ringe ham når hans kontor åpnet i et par korte timer. Vi ringte klokka 9: 00 og gjorde en avtale. Kontoret ga oss sin tidligste tilgjengelige tid: 4 ½ timer senere.

Barndoms Sykdom?

da min familie lege endelig undersøkte meg, tilbød han flere alternativer. «Det kan være vedlegget ditt, men det er ikke vondt, det skjer vanligvis med yngre voksne, tenåringer og barn .»

Gjorde dagen min! Ingen av de andre symptomene ga mening heller. Usikker på hva du skal merke dette interne problemet, han planlagt en avtale for meg rett over gangen med en kirurg. Etter en kort ventetid lyttet kirurgen til mine klager, og stakk deretter et sted på min nedre, høyre underliv. Jeg hoppet nesten av bordet.

«Jepp,» smilte han bevisst. «Det er ditt vedlegg .»

» Men jeg thought…my andre legen sa…blindtarmbetennelse var noe som skjedde med yngre mennesker. Er ikke det en barndomssykdom?»

jeg ønsket å sørge for at denne unge legen visste hva han snakket om. Jeg var ikke begeistret for å sende til en kirurg kniv for tidlig og håpet han ville si noe sånt, «et alvorlig tilfelle av voksen halsbrann.»

Ingen Respekt For Alder

han spredte raskt mitt argument. «Jeg gjorde bare en appendektomi på en 72 år gammel kvinne i går. Sannheten er, denne barndommen sykdom er ingen respekt for alder. Det skjer hele tiden for voksne.»

Plutselig følte Jeg meg mye yngre enn da jeg kom inn på kontoret hans. Og dessuten visste jeg at vi måtte håndtere virkeligheten av dette smerteproblemet. Jeg måtte stole på legen. Halvannen time senere ble jeg operert. Etter tre timer var jeg hjemme igjen. Jeg liker å kalle det min drive-through appendectomy.

Det var over et tiår siden, og jeg har ofte tenkt på den virvelvindopplevelsen. Husker igjen begge legernes ord, innså jeg at appendisitt definitivt ikke er den eneste barndomssykdommen som påvirker voksne. Jesus snakket om En annen i Markus 9:33-37 Og Matteus 18: 1-5.

Barnlig Tro Og Ydmykhet

Da Jesus hørte disiplene krangle om hvem som skulle bli den største i himmelen, grep Han et lærevillig øyeblikk for å irettesette deres barnslige problem: deres hjerter brant av tåpelig sjalusi og stolthet. Jesus antydet at i stedet for å handle barnslig ved å ønske å være først, de trengte å se viktigheten av barnslig og sette på en ånd av ydmykhet. Skrevet mellom linjene Jesus kunne ha sagt, » Eliminere umodne handlinger av et barn, som ikke har vokst til voksen modenhet. Men lær av den uskyldige, barnlige troen til de små som samfunnet anser minst.»

Ved å bruke et lite barn i nærheten for å illustrere sitt poeng, sa Jesus disse ordene:

«Sannelig sier Jeg dere: uten at dere omvender dere og blir som små barn, kommer dere slett ikke inn i himmelriket. Derfor, den som ydmyker seg selv som dette lille barnet, er den største i himlenes rike (Matteus 18:3-4).

Et Internt Problem

Ouch! Den Store Lege-Kirurg visste nøyaktig hvordan å merke disiplenes sykdom. Det var definitivt et internt problem og karakteristisk for flere ganger at de og vi må underkaste Oss Guds gjennomtrengende skalpell. Barnslig eller barnslig? De ville lære forskjellen i tid. Det er et spørsmål om tro, tillit og ydmykhet.

jo mer jeg tenkte på det, jo mer konkluderte jeg med at kanskje blindtarmbetennelse ikke er så ille likevel, sammenlignet med noen andre barndoms sykdommer.

Min Personlige Bønn For Deg

Himmelske Fader, lær oss forskjellen på barnslig og barnlig. Hjelp oss å utvikle en følelse av barnlig tro på Dere ved å ydmyke oss selv og bli som små barn. Tilgi oss stolthet som frarøver oss den slags barnlig tro. Når vi kommer til dere i ærlighet og ydmykhet, vil dere gjøre oss til deres barn, en del Av deres kongefamilie. Takk for din skalpell av kjærlighet som disiplinerer oss og guider oss til å se oss selv som Du gjør. Du er en God, god Far, og vi elsker deg!

Dag-votedly Din,

Rebecca

Det Er Din Tur

Hva med deg? Hva har Gud lært deg om barnslig eller barnslig oppførsel? Hvordan har du utviklet barnlig tro? Jeg elsker å høre fra leserne. Du kan alltid skrive meg gjennom min kontaktside. Bare fyll ut grunnleggende navn og adresse info, og deretter e-posten vil komme til meg. Ditt navn eller info vil aldri bli delt med noen uten din tillatelse.

Del Dette Innlegget Med Andre

Bare Ved å Bruke deleknappene her, eller fra nettstedet mitt eller facebook-profilsiden, kan du gjerne dele om nettstedet mitt eller dette blogginnlegget med andre i sosiale medier, slik at vi kan jobbe sammen for å oppmuntre andre til intimitet med Gud. Hvis du ikke har registrert deg for mine ukentlige innlegg og nyhetsbrevoppdateringer, håper jeg du gjør det snart. Jeg tror du vil nyte gratis ebok som du får når du registrerer deg. Også, hvis du er visuell som meg, kan du bli med meg og følge mine brett På Pinterest.

Leave A Comment